Selezioni Sughi
Perfect voor het maken van nieuwe en heerlijke pastagerechten. Deze sauzen zijn gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit: proef alle smaak van de Italiaanse traditie in deze recepten!

Sugo all'Amatriciana
Heerlijke saus met licht gebruind uien en de beste kwaliteit spek in een kruidige tomaten saus. De ideale begeleiding van alle sorten pasta.
INGREDIËNTEN: tomatenpulp (57%), gerookt spek 18% (varkensvleesbacon, zout, aroma's, specerijen, conserveringsmiddelen E250-E252, antioxidant E301), varkensvlees, witte wijn, zonnebloemolie, rund (3%), ui, zout, suiker, tarwezetmeel, knoflook, zuurteregelaar E 270, peper.
OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koude en droge plaats. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen verbruiken.

Mediterrane Olijvensaus
Deze voortreffelijke saus wordt bereid met zongerijpte tomaten, zwarte olijven, kappertjes en geurige oregano. Ideaal met pasta maar ook heerlijk op geroosterd brood.
Ingrediënten: tomatenpulp (80,5%), olijfolie, olijven (5%), kappertjes (3%), ansjovis plakken 1,5% (ansjovis, zout), dubbele geconcentreerde tomatenpuree, zout, peterselie, knoflook, chili, peper, oregano.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen.

Rustieke saus met eekhoorntjesbrood
Deze klassieke tomatensaus wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde, verse paddenstoelen. Deze populaire saus is geschikt voor elk pastagerecht

Sugo di pomodoro e basilico
Een klassieke saus, lekker en licht, gemaakt met rijpe tomaten en verse geurige basilicum. Alleen of met een scheutje extra vierge olijfolie is de perfecte aanvulling voor elk soort pasta, is het ook uitstekend met gekookt of gegrilde vlees.
INGREDIËNTEN: 73% tomatenpulp, tomatenconcentraat 10%, olijfolie, gehakte ui, knoflook, zout, gehakte basilicum 1%, suiker, gistextract.
OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen in de koelkast bewaren.