Garanties

GARANTIES

De zekerheid van een veilige aankoop

Alleen geselecteerde producten

Alleen geselecteerde producten.
De voortreffelijkheid van Giordano wijnen wordt gegarandeerd door de inzet in de constante zoektocht naar authenticiteit en het gebruik van de beste druiven.

Zorgvuldige vinificatie, het perfecte behoud en rijping in de wijnkelders van Giordano geven de wijnen een unieke en onmiskenbare karakter.
De delicatessen worden met locale ingrediënten en volgens traditionele recepten bereid.
Allemaal exclusieve producten, alleen voor Giordano klanten!

Levering aan huis zonder risico

De bestelde producten worden aangeleverd via een betrouwbare koeriersdienst, perfect verpakt, rechtstreeks uit Italië.
De producten reizen op het volledige risico van Giordano dat, in geval van schade, ze onmiddellijk zullen vervangen, zonder kosten van de klant.

Levering aan huis: alle voordelen van een directe relatie

Er zijn geen vertegenwoordigers, groothandelaars of detailhandelaars van Giordano producten; Dit betekent een grote besparing en een garantie van de prijsstabiliteit.

Perfecte service dankzij het "klantnummer"

Het klantnummer is zeer belangrijk omdat het de onmiddellijke erkenning van jouw persoonlijke klantenkaart laat zien , waarop alle informatie met betrekking tot de details van jouw bestellingen worden gegeven: de datum van ontvangst en de levering, en alle andere relevante informatie zodat het bedrijf Giordano nog meer gekwalificeerde service kan geven.

Als je nog geen klant bent en nog niet over een klantnummer beschikt kun je nog steeds overgaan tot de aankoop door het registreren op de website; gelijktijdig ontvang je na deze registratie een login en paswoord waarmee je toegang tot jouw privé-omgeving op onze website waar je later, een paar uur na het plaatsen van jouw bestelling, jouw klantnummer zult vinden.

Klantenservice altijd beschikba

Giordano klantenservice biedt productinformatie en geeft advies over de dienstverlening en de wijze van betaling of om hoe een ​​kado aan een vriend of familie te leveren.

  • Telefoon: 800 29057 van maandag tot vrijdag van 9 tot 15 en op zaterdag van 8 tot 13
  • Fax: +39 0173 239391 24/7 uur