Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN

  1. De getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW en verpakking (inclusief manden, houten kisten, versierde dozen).
  2. De verzendkosten bedragen: € 8,60 per bestelling.
  3. De betaling dient binnen 15 dagen van aflevering te geschieden d.m.v. factuur, een éénmalige machtiging via jouw bank of anders via de volgende creditkaarten: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club International.
  4. Het verzoek om een faktuur dient aangegeven te worden bij het opgeven van jouw bestelling m.v.v. het betreffende fiscaal –en BTW nummer.

Levering

  1. De referenties van de catalogus (flessen wijn en delicatessen, ook in multi-packs) van deze site zijn in principe beschikbaar, echter, zal een eventuele vervanging van een item worden uitgevoerd met een alternatief (bijvoorbeeld in het geval van een wijn met "opeenvolgend jaar).
  2. De leveringstijd van onze pakketten bedragen gemiddeld 15 dagen, na ontvangst van bestelling, maar het kan gebeuren dat voor de bestellingsafhandeling enkele dagen meer kunnen dienen. Giordano maakt geen gebruik van express-koeriersdiensten aangezien transport van wijn en delicatessen de nodige zorg en aandacht vergen.
  3. De robuuste verpakking is speciaal ontworpen om maximale veiligheid en de opslag van wijnen en producten te waarborgen tijdens de bezorging aan huis.

Door toe te treden aan de Algemene Voorwaarden, verklaart de Gebruiker handelingsbekwaam en tenminste 18 jaar oud te zijn.

ODR-platform

In overeenstemming met art. 14 van Verordening 524/2013 wordt de geregistreerde consument, bij een geschil, geïnformeerd dat hij / zij een klacht kan indienen via het ODR-platform van de Europese Unie, toegankelijk via de volgende link http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Het ODR-platform vormt een toegangspunt voor geregistreerde consumenten met geschillen die voortvloeien uit verkoopovereenkomsten of online diensten en deze buitengerechtelijk willen oplossen.