MOUSSERENDE WIJNEN: EEN TOAST OP DE FEESTDAGEN

12 Mousserende Wijnen

Kan mousserende wijn ontbreken voor de feestdagen? Natuurlijk niet. Daarom vind je hier alles wat je nodig hebt om een voorraad aan te leggen: begin ruimte te maken in de koelkast!

89 ,99
-30%

€ 129,20

GRATIS VERZENDING

Blanc de Blancs

DRY WITTE MOUSSERENDE

Met een hoger suikergehalte dan de Extra Dry-versie, is de Spumante Blanc de Blancs Giordano zacht en sensueel, een veelzijdige en uitnodigende bubbelwijn. Het nieuwe etiket is een intentieverklaring: als u net iets meer elegantie nodig hebt, is dit de mousserende wijn die u moet ontkurken. Perfect bij een aperitief, uitstekend bij vis- en schelpdieren, verrassend bij een kaasplateau (nog beter met verse kaas) en past ook in het gezelschap van kleine gebakjes en desserts. Wilt u een bubbelwijn voor alle seizoenen? U hebt hem nu gevonden!

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
6į-8 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

De etiket lijnen doen de uitmuntende Made in Italy-mode herleven: sierlijk, kronkelig en helder. Behalve het donkere frame dat zijn naam met trots verklaart, biedt de Blanc de Blancs Spumante Dry Giordano een zeer heldere kleur, met schone en aanhoudende gouden reflecties. Fijne, levendige, strelende perlage. Geuren van citrus en acacia prikkelen het neus zintuig, op een zeer gearticuleerd geurend tapijt. Elegant in het gehemelte, fris en droog. Het fijne en geraffineerde karakter is duidelijk in de afdronk, memorabel en stimulerend.

Formaat: 0.75 l
x4

"'900 Gran Giordano"

BRUT MOUSSERENDE

Gemaakt van witte druiven die in het bijzonder geschikt voor mousserende wijn zijn, voor het lage alcoholpercentage en de bijzondere geuren, is deze mousserende wijn verkregen met de Charmat methode, een tweede gisting die vriendelijkheid en finesse aan de wijn geeft.

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
8į-10 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Witgouden kleur met groene reflecties en goed gekalibreerd perlage.  De bouquet is rijk en fruitig, met sterke hints van citrus.  De smaak is fris en aangenaam, evenwichtig, verbeterde door de fijnheid en lichtheid van de bubbels.

Formaat: 0.75 l
x4

Spumante Moscato

Zoete mousserende wijn

Verkregen uit Moscato Bianco druiven, geteeld met de teeltsysteem Guyot.

Alcohol
Alcohol
6,50% vol
Temperatuur
Temperatuur
6į-8 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Goudgeel met groene reflexen, fijn en aanhoudende schuim. De geur is intens, met sterke bloemige en fruitige noten. De smaak houdt de typische geur van Moscato druiven en de structuur in balans tussen zuurgraad en zoetheid.

Formaat: 0.75 l
x4