Blanc de Blancs

DRY WITTE MOUSSERENDE

Met een hoger suikergehalte dan de Extra Dry-versie, is de Spumante Blanc de Blancs Giordano zacht en sensueel, een veelzijdige en uitnodigende bubbelwijn. Het nieuwe etiket is een intentieverklaring: als u net iets meer elegantie nodig hebt, is dit de mousserende wijn die u moet ontkurken. Perfect bij een aperitief, uitstekend bij vis- en schelpdieren, verrassend bij een kaasplateau (nog beter met verse kaas) en past ook in het gezelschap van kleine gebakjes en desserts. Wilt u een bubbelwijn voor alle seizoenen? U hebt hem nu gevonden!

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
6į-8 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

De etiket lijnen doen de uitmuntende Made in Italy-mode herleven: sierlijk, kronkelig en helder. Behalve het donkere frame dat zijn naam met trots verklaart, biedt de Blanc de Blancs Spumante Dry Giordano een zeer heldere kleur, met schone en aanhoudende gouden reflecties. Fijne, levendige, strelende perlage. Geuren van citrus en acacia prikkelen het neus zintuig, op een zeer gearticuleerd geurend tapijt. Elegant in het gehemelte, fris en droog. Het fijne en geraffineerde karakter is duidelijk in de afdronk, memorabel en stimulerend.

10 ,90


  € 14,53/lt.   (cod. 01972)
Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - ItaliŽ.
Gastronomische Combinaties

Voelt zich op zijn gemak bij aangenaam rijke aperitieven, vormt de beste combinaties met visgerechten. Te proberen met zuppa alla brindisina, bijzonder rijk aan schelpdieren, of met Sarde in saòr. De Blanc de Blancs Spumante Dry kan zelfs bij incidentele gelegenheden schitteren, of als een dorstlesser tijdens een avond met vrienden.

Wijnproeverij

Een paar trucs voor een proeverij van Blanc de Blancs Spumante Dry: verwijder de folie en ijzerdraad, de fles moet u draaien en niet de kurk. Op deze manier ontkurkt u deze bubbelwijn als een echte professional! Een andere suggestie: vul de glazen in twee fasen: op deze manier geeft u het schuim de tijd om te verdampen.


Productienoten

Gedistribueerd door Giordano Vini S.p.A - Diano d'Alba - Italië

Geproduceerd in Italië

 

€ 129,20
€ 89,99
-30%
GRATIS VERZENDING
(cod. 77300)