Sugo di pomodoro e basilico
Een klassieke saus, lekker en licht, gemaakt met rijpe tomaten en verse geurige basilicum. Alleen of met een scheutje extra vierge olijfolie is de perfecte aanvulling voor elk soort pasta, is het ook uitstekend met gekookt of gegrilde vlees.
Ingrediënten/info
INGREDIËNTEN: 73% tomatenpulp, tomatenconcentraat 10%, olijfolie, gehakte ui, knoflook, zout, gehakte basilicum 1%, suiker, gistextract.
OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen in de koelkast bewaren.
Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 400 | Energie (kCal) | 96 |
Vet (g) | 7,4 | Waarvan verzadigd (g) | 1 |
Koolhydraten (g) | 6 | Suikers (g) | 4,5 |
Eiwitten (g) | 1,7 | Zout (g) | 1 |