Mediterrane Olijvensaus
Deze voortreffelijke saus wordt bereid met zongerijpte tomaten, zwarte olijven, kappertjes en geurige oregano. Ideaal met pasta maar ook heerlijk op geroosterd brood.
Ingrediënten/info
Ingrediënten: tomatenpulp (80,5%), olijfolie, olijven (5%), kappertjes (3%), ansjovis plakken 1,5% (ansjovis, zout), dubbele geconcentreerde tomatenpuree, zout, peterselie, knoflook, chili, peper, oregano.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen.
Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 294 | Energie (kCal) | 70 |
Vet (g) | 5,4 | Waarvan verzadigd (g) | 0,7 |
Koolhydraten (g) | 2,8 | Suikers (g) | 2,8 |
Eiwitten (g) | 2 | Zout (g) | 1,7 |