Selezione Pasta

Assortiment van verschillende soorten pasta voor smakelijke en steeds weer andere voorgerechten: snel en gemakkelijk, laat uw fantasie de vrije loop en maak u klaar om vele nieuwe recepten uit te vinden!

18 ,90
-18%

€ 23,10

Eier tajarin pasta

Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.

Formaat: 250.00 g

Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Spaghetti al Peperoncino

Prikkelend en smakelijk, krijgen deze populaire spaghetti een vurige twist door het toevoeging van vers fijngehakte chili aan het pasta mengsel. Perfect en lekker als eerste gerecht, zijn ze snel en gemakkelijk te bereiden en kunnen op smaak worden gebracht met een eenvoudige scheutje olijfolie.

 

Formaat: 500.00 g

INGREDIËNTEN: durumtarwegriesmeel, water, kruidenmix peper / paprika / knoflook (3,9% in wisselende verhoudingen), essentiële olie van knoflook (0,2%).

OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koele, droge plaats.

BEREIDINGSTIJD: 9 minuten.

x1

Maccheroni '5 Sapori'

In deze pasta zijn vijf smaakrichtingen met elkaar gecombineerd: harde tarwegries, rozemarijn, sepia, rode bieten en kurkuma. Met deze kleurige en smaakvolle mix kunt u genieten van eersteklas, handgemaakte Italiaanse pasta. Dit heerlijke gerecht is heel geschikt voor bijzondere gelegenheden.

Formaat: 500.00 g

Ingrediënten: durumtarwemeel, water, gedroogde zwarte wortel (4%), gedroogd rozemarijn (2%), gedroogde rode bieten (1%), gedroogde kurkuma (0,8%).

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

KOOKINSTRUCTIES: Verwarm een liter water en 10 gram zout per 100 gram pasta.

Bereidingstijd: 8-10 minuten.

x1

Maccheroni 100% Italian durum wheat semolina

De meest typische van onze pastavormen, geproduceerd volgens de ambachtelijke traditie door uitsluitend gebruik te maken van Italiaanse griesmeel van harde tarwe. Deze macaroni's zijn in brons draadgetrokken om de pasta de typische ruwheid te geven waardoor hij elke smaak beter kan opnemen. Probeer ze met één van de Giordano sauzen, voeg een snuifje goede Parmigiano Reggiano toe en serveer een uitstekend voorgerecht aan tafel.

 

Formaat: 300.00 g

Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.

x1

Spaghetti van 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe

Zorgvuldig geselecteerde 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe en water zijn de eenvoudige ingrediënten die worden gebruikt om deze spaghetti te produceren. Het resultaat is een pasta van hoge kwaliteit, elastisch en vasthoudend met een onmiskenbaar aroma, kleur en smaak. Probeer ze slechts op smaak te brengen met een scheutje extra vergine olijfolie en een snuifje Parmigiano Reggiano en u zult beseffen dat eenvoud vaak de sleutel tot succes is.

 

Formaat: 300.00 g

Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe

x1

Bronsgedraaide fusilloni ('Trafilati in Bronzo')

Deze Fusilli Giganti worden, volgens de oude pasta traditie, uit brons getrokken om de pasta de typische ruwheid te geven die het mogelijk maakt elke saus of vleessaus beter te absorberen. De hoge kwaliteit van de geselecteerde granen voor deze productie, geeft deze ambachtelijke pasta een uitzonderlijke weerstand tijdens het koken.

Formaat: 500.00 g

INGREDIËNTEN: griesmeel van harde tarwe, water.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.

BAKTIJD: 12/14 min.

x1