Eier tajarin pasta

Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.

3 ,50
1 pakje (g 250)   € 14,00/kg.   (cod. 0318)
Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - Italië.

Ingrediënten/info

Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.


Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product
Energie (kJ) 1565 Energie (kCal) 370
Vet (g) 3,8 Waarvan verzadigd (g) 1,1
Koolhydraten (g) 68,5 Suikers (g) 2,5
Eiwitten (g) 14 Zout (g) 0,03
ZALIGE KERST
6 wijnen + 7 specialiteiten + Grappa di Moscato
76 ,45
(cod. 76647)
"SPROOKJESACHTIGE AVOND"
2 WIJNEN + 2 SPUMANTI + 8 SPECIALITÀ
62 ,95
(cod. 64175)
ITALIAANSE LUNCH
3 wijnen + 8 specialiteiten
61 ,15
(cod. 64173)