Un toast dans le jardin

Ici, vous trouverez tout, mais tout pour organiser le parfait déjeuner en plein air : des vins, des spécialités, des assortiments de salades pour apporter du goût et de l'élégance à la table... Qu'attendez-vous pour appeler vos amis ?

79 ,99

GRATIS VERZENDING

"Raggiante" Rosato

Droge rosé

Verkregen uit rode bessen, geteeld in de zonnige oevers van de Middellandse Zee. Het perfecte weer, mild en winderig dat voor een optimale rijping heeft gezorgd: zorgvuldige selectie van de beste tijden om te oogsten en vinificatie, voor een zorgeloze en overtuigende wijn aan uw wijnkelder toe te voegen, protagonist op elke tafel dankzij een verleidelijk en gepassioneerd karakter.

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
10°-12 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Lichtroze van kleur, heeft intrigerende ton sur ton reflecties en een lichte en delicate uitstraling. Wanneer u deze wijn proeft, geeft deze zachte en elegante sensaties en is duidelijk merkbaar in balans. Het behoudt de fruitachtige aroma's die kenmerkend zijn voor de druiven, en combineert een uitgesproken elegantie met een zachtheid en gemak van drinken die u een onvergetelijke afdronk bezorgen

Formaat: 0.75 l
x2

"Raggiante" Rosso

Droge rode wijn

Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.

Formaat: 0.75 l
x2

Castelli Romani DOC Bianco Collection

2021

Een bekende benaming, Castelli Romani Giordano is een DOC die de catalogus verrijkt en het aanbod van de beste Italiaanse wijnproductie uitbreidt. Malvasia en Trebbiano vormen het hart van deze delicate en aromatische wijn, perfect om aperitieven en delicate gerechten te begeleiden. Castelli Romani DOC is een perfect witte wijn om elke dag op tafel te hebben, want hij weet de veelzijdige eigenschappen van een speciale persoonlijkheid het beste tot uitdrukking te brengen, zelfs bij de belangrijkste gelegenheden.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

De Castelli Romani DOC bekleed het glas met een mooie strogele kleur, met aders die oscilleren tussen helder goud en warm brons. In de neus biedt hij een olfactorisch getint profiel met fruitige tonen, en vooral hints van vers fruit. De aromatische persistentie maakt de proeverij bevredigend en de smaak is zacht en droog.

Formaat: 0.75 l
x2

BIANCO TERRE SICILIANE IGT

DROGE WITTE WIJN
2022

Uit geselecteerde Siciliaanse druiven, de Bianco Terre Siciliane IGT is een frisse en uitnodigende wijn. Gekenmerkt door intense mediterrane geuren, heeft hij een goede structuur en aromatische opwindende accenten. Volgens traditie gevinifieerd, overtuigt hij door schoonheid en evenwicht. De Terre Siciliane Giordano lijn is verrijkt met een nieuwe, verfijnde hoofdrolspeler.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Bij het bekijken lijkt hij fel geel, met felle gouden reflecties. Groot olfactorisch profiel, met hints variërend van fruit (perzik en abrikoos) tot citrusbloemen, waarbij munt en salie tegelijkertijd aangesproken worden. Volle smaak, omhullend en evenwichtig; een frisse zuurgraad en in de afdronk geeft hij een extra touch, een opmaat naar een geaccentueerde persistentie die denken doet aan delicate hints van aromatische kruiden.

Formaat: 0.75 l
x2

"Dicasa Etichetta Nera" Rosso

DRY RODE WIJN

Rosso DICASA Etichetta Nera is ideaal voor kleine en grote gelegenheden die u dagelijks wilt vieren: zoals een bereikt doel, een teruggevonden vriend, een wederzijdse vriendelijkheid. Deze wijn is bijzonder omdat hij het alledaagse leven en zijn overwinningen viert: een genot om altijd van te genieten. 

 

 

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Kleur: intens granaat. Bouquet: sterk aanwezigheid van rood fruit, met een lang aanhoudend aroma. Smaak: breed, rond, met een aanhoudende afdronk. Uitstekend geschikt voor meditatie. 

 

Formaat: 0.75 l
x2

"Eventus" Rosso

DRY RODE WIJN

Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid  van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.

Formaat: 0.75 l
x2

Mediterrane Olijvensaus

Deze voortreffelijke saus wordt bereid met zongerijpte tomaten, zwarte olijven, kappertjes en geurige oregano. Ideaal met pasta maar ook heerlijk op geroosterd brood.

Formaat: 180.00 g

Ingrediënten: tomatenpulp (80,5%), olijfolie, olijven (5%), kappertjes (3%), ansjovis plakken 1,5% (ansjovis, zout), dubbele geconcentreerde tomatenpuree, zout, peterselie, knoflook, chili, peper, oregano.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen.

x1

Maccheroni 100% Italian durum wheat semolina

De meest typische van onze pastavormen, geproduceerd volgens de ambachtelijke traditie door uitsluitend gebruik te maken van Italiaanse griesmeel van harde tarwe. Deze macaroni's zijn in brons draadgetrokken om de pasta de typische ruwheid te geven waardoor hij elke smaak beter kan opnemen. Probeer ze met één van de Giordano sauzen, voeg een snuifje goede Parmigiano Reggiano toe en serveer een uitstekend voorgerecht aan tafel.

 

Formaat: 300.00 g

Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.

x1

Smakelijke pepers met Extra Vergine Olijfolie en Aromatische Planten Saus

De beste paprika's worden met een saus van extra vierge olijfolie met aromatische kruiden gekruid. Goed om salades te verrijken, zijn ze ideaal al bijgerecht voor vleesgerechten en als ingrediënt voor pastasausen.

Formaat: 290.00 g

Ingrediënten: paprika's (62%), zonnebloemolie, extra vierge olijfolie saus met aromatische planten (2%) (extra vierge olijfolie, zwarte peper, kruiden) wijnazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast  opslaan.

x1

Frollini al Limoncello

Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.

Formaat: 200.00 g

INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten. 

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren. 

x1