Prévisions : pluie de réductions ! - Vins rouges

69 ,99
-44%

€ 125,10

GRATIS VERZENDING

"Collection" Rosso Castelli Romani DOC

DRY RODE WIJN
2022

Deze jonge en lenteachtige rode wijn is geboren op vulkanische gronden, een perfecte bloemenmix om de mooie dagen in gezelschap door te brengen. Maar zijn frisse karakter moet u niet laten misleiden: indien nodig weet hij daadkrachtig en vindingrijk te zijn. Een prachtige wijn uit de Lazio traditie.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Een intens parfum van verse bloemen laat u de drinkbaarheid van een vakkundige samenstelling voorstellen, ontworpen voor diegenen die vooral plezier en gezelligheid in wijn zoeken. Mooie tonen van rood fruit en een soepele tannine structuur.

Formaat: 0.75 l
x2

"Collection" Montepulciano d'Abruzzo DOC

DRY RODE WIJN
2022

Gemaakt van de Montepulciano druivensoort gekenmerkt door hun rijke, diep rode druiven.

Alcohol
Alcohol
12,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Deze wijn verrast door zijn wijnachtige en intense bouquet, zijn robijnrode kleur en zijn veelzijdigheid.

Formaat: 0.75 l
x2

"Dicasa" Rosso

DRY RODE WIJN

DICASA is het symbool voor gezelligheid; een dagelijkse vreugde en een genot om altijd aan toe te geven. Het roept bekendheid op: het past goed bij alledaagse gerechten en zijn kenmerken worden gecombineerd met de meest klassieke recepten uit de Italiaanse cultuur. Het is een wijn om te delen met onze meest geliefde dierbaren om momenten van pure vreugde te beleven. 

 

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
16°-18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Een ongecompliceerde wijn: met een intense kleur, met heldere aroma's, met tonen van rijp fruit, bramen en violet. De smaak is zacht, evenwichtig en met een aanhoudende afdronk: een wijn om gedurende de hele maaltijd te drinken, net zoals vroeger.

 

Formaat: 0.75 l
x2

"Eventus" Rosso

DRY RODE WIJN

Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid  van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.

Formaat: 0.75 l
x2

"Raggiante" Rosso

DRY RODE WIJN

Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.

Formaat: 0.75 l
x2

Grissini

Deze knapperige stengels zijn uitermate geschikt als broodvervanger of als origineel bijgerecht bij koude schotels. Aan het deeg wordt een beetje olijfolie toegevoegd. Vervolgens worden er met de hand dunne strengen van gerold.

Formaat: 125.00 g
x1

Huisgemaakte trottole - Italiaanse tarwe

Ontdek de heerlijke 250 g Trottole Caserecce, gemaakt van 100% Italiaans griesmeel van harde tarwe. Deze pasta, met passie gemaakt volgens ambachtelijke traditie, is bronstig getrokken om die ruwe textuur te krijgen die perfect is om de smaken van sauzen te vangen. Probeer hem eens met een van onze Giordano sauzen en een beetje Parmigiano Reggiano voor een echt smakelijk voorgerecht. Eet smakelijk!

Formaat: 250.00 g
x1

Pesto uit Ligurië met extra vergine olijfolie en basilicum

Verse basilicumblaadjes met pijnboompitten, knoflook, extra vergine olijfolie en Parmezaanse kaas worden langzaam en krachtig tot een smeuïge crème gemengd. Met name geschikt voor het aanmaken van verschillende pasta's, maar ook voor het verfijnen van andere sausen.

Formaat: 130.00 g
x1

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.

De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.

Organoleptische eigenschappen

Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.

Formaat: 0.25 l

Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Artisjokcrème

Deze lichte en verfijnde crème wordt van de beste artisjokken gemaakt. Serveer deze crème op geroosterd brood als voorgerecht of als partyhapje. Ook heel lekker als pastasaus of bij de risotto.

Formaat: 140.00 g

INGREDIËNTEN: artisjokken (70%), zonnebloemolie, mosterd (azijn, mosterdzaad, rijstmeel, zout, suiker, specerijen), wijnazijn, zout, gistextract, zuurteregelaar, citroenzuur. Bevat sulfieten.

OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen in koelkast bewaren en binnen een paar dagen gebruiken.

x1

Frollini al Limoncello

Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.

Formaat: 200.00 g

INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten. 

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren. 

x1

Gedroogde tomaten met kappertjes

Voor dit product worden alleen de beste en lekkerste tomaten geselecteerd. Ze worden op traditionele wijze langzaam gedroogd in de warme zon. Vervolgens worden ze in olie met kappertjes gelegd. Zo ontstaat een heerlijk voorgerecht dat ook geschikt is als geraffineerd aperitief. Als ze in kleine stukjes worden gesneden, kunnen ze ook worden gebruikt voor het bereiden van pastagerechten

Formaat: 185.00 g
x1

Bruschetta van gegrilde groenten

De stevigste en sappigste fruit worden geoogst op het hoogtepunt van het seizoen; gegrild, in plakken gesneden en gedoopt in een heerlijke saus gemaakt met olijfolie, kruiden en tuinkruiden. Ideaal als voorgerecht op geroosterd brood of, verwarmd, als bijgerecht bij vleesgerechten.

Formaat: 170.00 g

INGREDIËNTEN: zonnebloemolie, gegrilde rode paprika (15,3%), gegrilde gele paprika (15,3%), gegrilde aubergine (11,2%), water, basilicum, courgette (4,1%), dubbele geconcentreerd tomaat, witte wijnazijn, zout, extra vergine olijfolie, knoflook, ui, fructose, aardappelen, peterselie, peper, aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Bevat sulfieten.

OPSLAG: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen bewaren in de koelkast voor een paar dagen.

x1