Pikante paprika’s met extra vergine olijfolie en kruiden

De beste paprika's worden met een saus van extra vierge olijfolie met aromatische kruiden gekruid. Goed om salades te verrijken, zijn ze ideaal al bijgerecht voor vleesgerechten en als ingrediënt voor pastasausen.

3 ,54
€ 5,90
-40%
  cod. 1850
€ 12,21/kg.
Wijnbereiding

Ingrediënten: paprika's (62%), zonnebloemolie, extra vierge olijfolie saus met aromatische planten (2%) (extra vierge olijfolie, zwarte peper, kruiden) wijnazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast  opslaan.


Ingrediënten/info

Ingrediënten: paprika's (62%), zonnebloemolie, extra vierge olijfolie saus met aromatische planten (2%) (extra vierge olijfolie, zwarte peper, kruiden) wijnazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast  opslaan.


Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product
Energie (kJ) 221 Energie (kCal) 54
Vet (g) 3,9 Waarvan verzadigd (g) 0,1
Koolhydraten (g) 1,5 Suikers (g) 0,1
Eiwitten (g) 1,5 Zout (g) 2