Zoet Tussendoortje

2 flessen + 2 snoepjes + 1 trio van geurkaarsen

Neem een pauze met deze zoete selectie: 2 zoete specialiteiten, een Prosecco grappa, een rode wijn en drie geurkaarsen. De perfecte selectie om te genieten van de sfeer van de feestdagen, tussen de lichtjes aan de boom en de smaak die u altijd al wilde.

24 ,41

Grappa di Prosecco

Een grappa met één druivenras, die afkomstig is van de distillatie van alléén het Prosecco-druivenras, gezond gekweekt en goed gerijpt. De langzame distillatie brengt de aromatische rijkdom van de originele druif over, met een fruitig en geurig aroma dat hem goed onderscheidt. De kleur is transparant en in de mond wordt hij gekenmerkt door zijn grote zachtheid.

Alcohol
Alcohol
40% vol
Temperatuur
Temperatuur
12°-14 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Formaat: 0.50 l
x1

"Andrea Etichetta Nera" Vino Rosso

DRY RODE WIJN

Het teken van de tijd, zoet en bitter tegelijkertijd, definieert mijn Andrea Vino Rosso Zwart Etiket. Het is de echo van zijn dromen die de kelder vult, tussen de bakstenen gewelven en de bochtige rondingen van de wijntonnen. De sissende adem van de lucht die elk bezoek vergezelt om de consistentie en evolutie ervan te evalueren, lage stromingen die samen een wervelende wals van verwachtingen vormen. Een rode wijn die ongewone, meeslepende, onstuimige tonen weet uit te drukken. Een wijn die Mediterrane onstuimigheid afwisselt met melancholieke suspensies, altijd in evenwicht tussen dissonante emoties: past altijd bij belangrijke gelegenheden, altijd openhartig in zijn stilte in het hart van de wijnliefhebber.

Alcohol
Alcohol
13,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Het Andrea Vino Rosso Zwart Etiket biedt een donkere en dichte kleur, ondoordringbaar voor het oog. Druiven schaduwen verschijnen in het glas en glijden snel weg. In de neus vertoont hij sporen van hout, specifieke verwijzingen naar de rijpingsperiode. Er zijn echo's van fruit op brandewijn, ver weg als fata morgana's en sensaties van chocolade en tabak. Ordent het bouquet in een geparfumeerde geur van specerijen, om de proeverij te begeleiden en markeert de fases van begin tot einde. Breed, rond, met soepele en belangrijke tannines, bij het proeven verleent hij een aanhoudende en sobere afdronk.

Formaat: 0.75 l
x1

Sinaasappelschillen met chocolade

Geurige sinaasappelschillen gedoopt in bittere chocolade.  Perfect voor het toevoegen van een vleugje zoetheid aan uw dag en om uw gasten te verrassen!

Formaat: 150.00 g

INGREDIËNTEN intern: orange-peel (45%), suiker, glucose-fructosestroop, zuurteregelaar: E330 citroenzuur.
INGREDIËNTEN dekking: pure chocolade cacao minimaal 53,8% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: soja lecithine, vanilline).
Het kan sporen bevatten van granen, eieren, melk, pinda's en noten.

OPSLAG: Opslaan in een koele en droge plaats.

x1

Gianduiotti

Deze heerlijke chocolaatjes zijn een typisch Piemontese specialiteit.  Hun vorm is geïnspireerd op de hoed van de Turijnse masker Gianduja.  De onmiskenbare mix die hen componeert, zacht en delicaat, vol geurige hazelnoten, wordt gewaardeerd over de hele wereld vanwege zijn unieke smaak die elk moment van de dag verheft.

Formaat: 200.00 g

Ingrediënten: Suiker, hazelnoten (25%), cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: soja lecithine, smaakstoffen.  Het kan sporen bevatten van granen, eieren, pinda's, noten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1