Coffret Deluxe

HOUTEN KIST MET 2 FIJNE WIJNEN

Een echt juweeltje voor wijnliefhebbers: de grote Barolo en de elegante Amarone in een klassevol houten kistje. Perfect als cadeau-idee en meer.

56 ,90

GRATIS VERZENDING

Barolo DOCG

Gerijpte rode wijn
2017

Wijn uniek in de wereld, van de uitzonderlijke complexiteit en karakter, verkregen uit de vinificatie van Nebbiolo druiven, dan geduldig gerijpt in houten vaten.

Alcohol
Alcohol
14% vol
Temperatuur
Temperatuur
18į-20 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Dieprode kleur met granaat reflecties; intens en complex bouquet van kersen, met hints van vanille; volle smaak maar nooit agressief, met balsamico hints in de afdronk van de grote overtuigingskracht.

Formaat: 0.75 l

BAROLO en BARBARESCO: DE PIEMONTE EDELEN. Het Giordano familie schild staat op de etiketten van de grote zware rode wijnen, het prestige en de adellijke afkomst te onderstrepen. Edele wijnen zoals Barolo en Barbaresco, gerijpt jarenlang in Sloveens eiken in de rust van Giordano Kelders, om perfect te zijn om gebraad, wild, truffel gerechten en belegde kazen te begeleiden. Deze rode wijnen van grote lichaam zijn de oudste uiting van traditie Giordano. Jaren van liefdevolle zorg en constant controles doen eer de elegantie en klasse van deze wijnen.

x1

Amarone della Valpolicella DOCG

Zware rode wijn
2018

De Amarone della Valpolicella DOCG ondertekend door Giordano is een klassieker van de Venetiaanse wijntraditie, die met de grootste zorg en met respect voor een recent erfgoed dat alom geprezen werd, gevinifieerd wordt. Het is een rode wijn van de allerhoogste kwaliteit, in het thuisland zeer geliefd, het object van verlangen van liefhebbers over de hele wereld. Complex maar niet moeilijk, sober zonder dat het onmogelijke is hem te ontcijferen, rijpt eerst in hout, dan in flessen om een onweerstaanbare expressieve volheid te bereiken. De oudste rode, Amarone della Valpolicella is een van die wijnen die niet mag ontbreken in de kelder van een echte wijnliefhebber.

Alcohol
Alcohol
15% vol
Temperatuur
Temperatuur
18į-20 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Bij de eerste aanblik prijkt de donkerrode kleur, ondoordringbaar en vol. Granaat-reflecties verrijken het uiterlijk en verstrekken een aura van mystieke aantrekkelijkheid. Het olfactorische profiel is warm, ruim en uitnodigend: rijpe rode bessenvruchten vervullen een hoofdrol, zo uitgesproken dat ze centraal staan in een overweldigend boeket. Bij de eerste slok overtuigt hij met harmonieuze zachtheid aan het gehemelte en grote expressieve kracht.

Formaat: 0.75 l
x1