Risotto 'Alla Parmigiana' met kaas
Romig en heerlijk verfijnd van smaak. Deze risotto is een typisch gerecht uit de streek Emilia-Romagna. De kwaliteit en zuiverheid zullen u overtuigen. 1 pak 175 g
Ingrediënten/info
INGREDIËNTEN: parboiled rijst 80%, smeltkaaspoeder 9% (kaas, weipoeder, zout), plantaardige oliepoeder (palmolie, glucosestroop, melkeiwit), aardappelzetmeel, zout, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, aroma's, gistextract, uienpoeder. Kan sporen bevatten van gluten, selderij en ei.
OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
INSTRUCTIES VOOR HET KOKEN: Doe de inhoud van het zakje in een pan met een diameter van 16/18 cm en 550 ml koud ongezouten water. Roer om goed te mengen en breng aan de kook. Kook op een matig vuur zonder deksel gedurende ongeveer 15 minuten, tot het water volledig is opgenomen, onder af en toe roeren. Voeg boter en kaas naar smaak toe.
Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1608 | Energie (kCal) | 380 |
Vet (g) | 6,5 | Waarvan verzadigd (g) | 3,6 |
Koolhydraten (g) | 71 | Suikers (g) | 4 |
Eiwitten (g) | 9,2 | Zout (g) | 3,3 |