Pesto alla Siciliana
Een romige en delicate pesto dat de typische smaak van ricotta met de typische vruchten van onze mooie Sicilië combineert, vooral tomaten, basilicum, walnoten en cashewnoten verrijkt met een snufje rode peper. Het is een perfecte smaakmaker voor alle soorten pasta, in het bijzonder in combinatie met Maccheroni ai 5 Sapori of met Fusilli Tricolore.
Formaat 190 g. (€ 22,11/kg.)
Ingrediënten/info
INGREDIËNTEN: zonnebloemolie, tomatenpulp, verse ricotta 8% (serum van gepasteuriseerde koemelk, gepasteuriseerde koemelk, zout, zuren: melkzuur), dubbel geconcentreerde tomatenpasta, glucosestroop, cashewnoten, Grana Padano DOP (melk, zout, stremsel, bevat lysozyme uit eieren) basilicum 3,2%, noten 2,5%, zout, olijfolie, suiker, maïszetmeel, zuren: melkzuur, knoflook, oregano, antioxidanten natriumascorbaat acid ascorbinezuur, chilipoeder, natuurlijke rozemarijn extract.
OPSLAAG: bewaren in de koelkast na opening.
Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1527 | Energie (kCal) | 369 |
Vet (g) | 33 | Waarvan verzadigd (g) | 5,3 |
Koolhydraten (g) | 12 | Suikers (g) | 8,7 |
Eiwitten (g) | 5,5 | Zout (g) | 2,4 |