Een fantastische kerst in 5 stappen

Faalangst wanneer Kerstmis nadert en u weet niet precies hoe u de perfecte lunch moet organiseren? Hier is de definitieve gids voor een feilloos feest

Een fantastische kerst in 5 stappen

Datum van publicatie: 12/11/2019

We zijn er: het meest magische seizoen van het jaar komt eraan. Kerst hangt in de lucht: de eerste decoraties verschijnen voor de ramen, de lichten geven een nieuw gezicht aan de stad en u begint na te denken over geschenken. De sfeer is mooi, maar het verbergt geen valkuilen: ten eerste, om niet voorbereid te zijn en de laatste momenten vol opwinding te beleven, noodzakelijk om speciale momenten te organiseren.

Hier is de oplossing: een korte handleiding in 5 stappen voor een fantastische kerst!

Ultieme gids voor een zorgeloze kerst

Geschenken

Scegli i regali di Natale: parti in anticipo!

Opwinding voor de keuze van geschenken? Nooit meer! Dit jaar beginnen we vroeg. Neem pen en papier, speld de namen van geliefden en begin na te denken over de perfecte geschenken voor hen. Te makkelijk? Ja, als u een zeer eenvoudige methode toepast! Schrijf naast de naam van elke persoon het eerste woord dat in u opkomt om hem of haar te beschrijven. Schrijf iets dat elke persoon op een eenvoudige maar precieze manier beschrijft. Voeg nu een tweede woord toe: wat vindt de ontvanger leuk aan zijn of haar geschenk? U zult het niet geloven, maar u hebt net besloten welk geschenk u wilt kiezen.

Locatie

Location: la cornice migliore per il tuo Natale

Kerstmis ja, maar waar? Lunch of diner? Zult u gastheer zijn of zult u een gast zijn? Als aan uw tafel het Kerstfeest gehouden wordt, laat u dan inspireren door de trends van dit jaar en denk na over hoe u het huis speciaal kunt maken: kleine decoraties, kleur hints, speciale objecten die het huis alles kunnen geven wat het nodig heeft om de beste locatie te worden.

Menu

Un Menu di Natale coi fiocchi: scegli  con cura le pietanze

Kies zorgvuldig het menu: traditioneel, of in het teken van verandering, het maakt niet uit. Laat uw creativiteit de vrije loop, maak een lijst van uw vlaggenschepen in de keuken, stel uw menu samen door enkele gerechten toe te voegen of te verwijderen totdat het er perfect uitziet. Stel een datum in: uiterlijk 10 december moet u een definitief menu hebben, zodat u rustig kunt winkelen en koken.

Wijnkelder

Cantina di Natale: quali vini avere assolutamente per arrivare preparati

We hebben de gerechten gekozen die de gasten zullen verrassen, het enige dat overblijft is om de beste wijnen te kiezen die bij de maaltijd worden geserveerd. Hierin helpen we u: we hebben een assortiment dat niet bang is voor confrontaties, altijd voordelige prijzen en een up-to-date blog met suggesties en indicaties om altijd met het beste te toosten. En als u onze Promo bekijkt ... door zulke uitnodigende prijzen lijkt het wel elke dag van het jaar op Kerstmis!

Een speciale gedachte

Un pensiero speciale per i tuoi ospiti a Natale

Wijdt een speciale gedachte aan uw gasten met Kerstmis. U hebt geen duur cadeau of een gewild object nodig: slechts een kleine gedachte ie genoeg waardoor ze begrijpen hoeveel ze voor u betekenen. Een voorbeeld? Een handgemaakte tafelkaartje, een klein briefje met een emotionele zin, of wat u thuis denkt te voelen voor degene die Kerstmis samen met u viert. U denkt nu al na over hoe u uw uitnodigingen speciaal kunt maken, toch?