Truffelsaus (La Tartufata)

Deze unieke lekkernij wordt bereid met alleen de beste ingrediënten. Smeer truffelsaus op geroosterd brood of serveer het als voorgerecht. Voeg wat extra vergine olijfolie toe om deze saus te gebruiken als saus bij pastagerechten. Probeer de saus ook bij onze eiertajarin: een ongelooflijke smaaksensatie! 1 glas 140 g

7 ,50


1 pot (g 140)   € 53,57/kg.   (cod. 4619)
Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - Italië.

Ingrediënten/info

INGREDIËNTEN: "Agaricus Bisporus" gekweekte champignons, olijfolie, paneermeel, zout, zwarte truffel "Tuber Aestivum Vitt" 1%, peterselie, gistextract, tarwezetmeel, knoflook, aroma, peper.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
Eenmaal geopend, enkele dagen in de koelkast bewaren.


Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product
Energie (kJ) 515 Energie (kCal) 123
Vet (g) 10 Waarvan verzadigd (g) 1,5
Koolhydraten (g) 4,3 Suikers (g) 1,8
Eiwitten (g) 3,5 Zout (g) 1,5