"Onice"

EXTRA DRY MOUSSERENDE

ONICE is een nieuwe manier om bubbels te ervaren: fris, zacht en fruitig, het is het ideale glas om tijdens feestmomenten te delen. De eigenaardigheid van deze mousserende wijn? Voeg wat ijsblokjes aan het glas toe om hem nog meer opwindend te maken. ONICE is een uitbarsting van smaak en energie, combineert sierlijk aperitieven en toosten bij speciale gelegenheden.

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
6į-8 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Strogele kleur, helder en luchtig. In het licht vertoont hij groenachtige reflecties van aangename, diffuse intensiteit. Het bouquet is delicaat, ruim, met fruit echo's. Bij het drinken vallen vooral tonen van witte pulp, peer en appel in het geheel op; de perlage is strelend, levendig en opwindend.

12 ,90


  € 17,20/lt.   (cod. 02196)
Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - ItaliŽ.
Wijnbereiding

De koude maceratie van druiven is nodig om een grotere extractie van primaire aroma's mogelijk te maken. Fermentatie in autoclaaf, het proces van bubbelvorming en alle stappen van de vinificatie worden met de grootste zorg behandeld om het best mogelijke resultaat te verkrijgen en een balans die al bij de eerste slok van ONICE helder en bevredigend is.

Gastronomische Combinaties

ONICE begeleidt met stijl elke feestgelegenheid: van het eenvoudige geïmproviseerde aperitief met vrienden tot meer belangrijke momenten. Past uitstekend gecombineerd bij kazen met een delicate smaak, zoutjes en gezouten bladerdeeg. Hij is ook een uitstekende dorstlesser.

Wijnproeverij

In tegenstelling tot alles wat iedereen denkt over de relatie tussen kou en wijn, kan ONICE geserveerd worden met twee of drie ijsblokjes in het glas. De laatste tijd wijdverbreide tendens (ook bij de Champagne), maakt de proeverij aangenaam, en voegt een sensatie toe die de opwindende perlage verhoogt.


Productienoten

Gedistribueerd door Giordano Vini S.p.A - Diano d'Alba - Italië

Vervaardigd in Italië