Boerenragout 'à la Bolognese'

Een typische bolognese vleesragout gemaakt van eersteklas rund- en varkensvlees, tomatenpuree, ui, wortel en bleekselderij. Past volgens de traditie bijzonder goed bij eierpasta en ravioli. Ook heerlijk bij polenta en gegratineerde pasta. 1 glas 180 g

2 ,82
-40%


€ 4,70

1 glas (g 180)   € 15,67/kg.   (cod. 0824)
Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - Italië.

Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product
Energie (kJ) 711 Energie (kCal) 170
Vet (g) 14 Waarvan verzadigd (g) 3,3
Koolhydraten (g) 4,2 Suikers (g) 3,1
Eiwitten (g) 6,4 Zout (g) 1,2