Zomerse aperitieven: de must-have kant-en-klare etiketten

De meest verse glazen voor een geweldige zomer

Zomerse aperitieven: de must-have kant-en-klare etiketten

Datum van publicatie:

De zomer is aangebroken beste wijnliefhebber: het levendigste seizoen is aangebroken met zijn lange, warme dagen waardoor je onvermijdelijk zin krijgt om te feesten en iets fris open te knallen, toch? Wie weet beter dan wij hoe graag je je tijd buiten doorbrengt en altijd op zoek bent naar een reden om te proosten... Dus vandaag komen we je te hulp met een paar tips over de juiste labels die klaar zijn om te drinken zonder dat je uren achter de bar hoeft door te brengen... Want laten we eerlijk zijn: je verdient een geweldige, superfrisse zomer, waar je die ook doorbrengt. Kom op, er wacht iets fris op je....

 

 

De must-have kant-en-klare dranketiketten - Een zomer met aardbeiensmaak

 

Ken je dat, als je 's avonds aankomt en je je verheugt op een praatje met vrienden onder het genot van iets fris? We begrijpen het, maar jij neemt het initiatief: bel een vriend(in), maak iets te knabbelen klaar (misschien wat vers fruit) en ontkurk een MiVita aardbeiencocktail. Met zijn uitgesproken zomerse aroma en onmiskenbare kleur is je aperitief in een mum van tijd anders, dorstlessend en gretig voor een tweede ronde. Je zult zien dat je proost op een snelle en eenvoudige manier anders zal smaken.

 

De must-have kant-en-klare labels - Overal zolang er een Mivita Hugo Cocktail is

 

 

Iemand als jij weet inmiddels precies waar we het over hebben... bekend als een van de beroemdste wijncocktails ter wereld, populair in Noordoost-Italië, Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, maar wie weet of je die van ons wel eens hebt geprobeerd: Mivita Hugo Cocktail.

Het heeft een onmiskenbaar vlierbloesemaroma, een onweerstaanbare frisheid en dorstlessende delicatesse die onmiddellijk naar zomer en vakantie smaakt. In deze originele kant-en-klare formule is het licht, vloeiend en perfect om te delen tijdens een happy hour met vrienden. Nippen is net alsof je in een bloementuin bent! En als de honger toeslaat, kun je het altijd combineren met sneetjes zwart brood, rogge en andere granen en kaas.

 

De must-have kant-en-klare dranketiketten - Vakantie met passievruchtensmaak

 

Nu het seizoen het eindelijk toelaat, heb je alle weekends aan zee toch al geboekt? Het eerste bruine kleurtje, de zeevruchtenlunches aan zee en al die coole glaasjes met vrienden! Wat is de zomer toch leuk... Hier, als je op zoek bent naar iets fris, exotisch en vol van smaak is het antwoord Mivita passievruchtencocktail. Vertrouw erop dat met zijn zoetheid je aperitief in gezelschap of alleen helemaal onvergetelijk wordt. En als je het dan garneert met wat schijfjes appel en sinaasappel... is uitmuntendheid bereikt!

Wat nu? Je denkt al aan de volgende borrel die je gaat organiseren, hè? Je hoeft alleen maar een kijkje te nemen op de website Giordanowijen.nl om de juiste glazen te vinden en goed te proosten op het mooiste seizoen! Je hebt het verdiend! ;)

 

 

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog