Wat zal de lentewijn worden?

Het is de tijd van wedergeboorte zowel in het leven als aan tafel. Verwelkom de lente met een mousserende rosť wijn!

Wat zal de lentewijn worden?

Datum van publicatie: 17/02/2020

Er hangt een geur van verandering in de lucht: het is allemaal te danken aan de komst van de lente! De verandering van het seizoen brengt nieuwe energie en een groot verlangen te vernieuwen met zich mee. Het is tijd voor buitenwandelingen, aperitieven en zorgeloze momenten die de stemming verbeteren en goede bedoelingen bijsturen. De lente is het seizoen bij uitstek van positieve transformaties in alle aspecten van het leven, zelfs aan tafel.

Het wordt daarom tijd om uw kelder opnieuw in te richten met wijnen met een frisse smaak, perfect om alle recreatieve mogelijkheden die het nieuwe seizoen ons voorstelt optimaal te begeleiden. Om deze reden hebben we drie wijnen voor u in gedachten die de capaciteit bezitten om deze verandering met stijl te integreren.

ROSÈ VINO SPUMANTE MILLESIMATO EXTRA DRY 2018

Onze eerste keuze is de Rosè Vino Spumante Millesimato Extra Dry 2018 en er zijn meer dan één reden. In de eerste plaats om de glazen in de lucht te heffen voor een belangrijke toost, is een mousserende wijn altijd de beste optie. Als het een mousserende rosé wijn betreft, is de keuze nog geschikter: vrolijkheid en zorgeloosheid zullen zeker niet ontbreken aan uw tafel.     Een andere reden is dat deze mousserende wijn zich met plezier laat drinken en een ideale oplossing is bij veel gasten. In feite past hij perfect bij verschillende smaken dankzij de geur van bessen en frambozen die overgaat in een intense citrus- en rode rozenaroma.        Vergeet ten slotte niet dat hij perfect past bij zowel aperitieven als desserts en bij de hoofdgerechten van uw diner. Hij is ideaal om uw creativiteit uit te stralen in combinaties met gerechten uit uw keuken.

LORIS VINO BIANCO

Op elk moment van verandering is er een behoefte om uzelf te omringen met positieve mensen en stimuli om het verlangen naar nieuwheid in de lucht te omarmen. Loris Vino Bianco is de ideale metgezel om de lente met een grote glimlach te verwelkomen. Vol, met body en tegelijkertijd aangenaam, is deze witte wijn met een stro gele kleur ontstaan door de ervaring en spontaniteit van onze wijnmaker Loris, waaraan de fles zijn naam ontleent. Hij beschrijft hem zelf als een balans van "harmonieën en suggesties", precies wat er nodig is om een nieuw begin te delen met uw beste vrienden en u te laten meeslepen door de wind van de lenteverandering. Combineer hem met een hartige eerste gang, zoals een krachtige carbonara of visgerechten om zijn besmettelijke vreugde te verspreiden.

IMPERANTE VINO ROSSO D'ITALIA

Het seizoen verandert, maar niet het verlangen naar intense smaken. Na een winter in het teken van rode wijn is er geen reden om er permanent afscheid van te nemen. De Imperante Vino Rosso D’Italia is de perfecte fles om afscheid te nemen van het koude seizoen zonder de sterke band met rode druiven te verbreken. Energiek en vitaal, kan hij ook worden ontdekt en geproefd door wijnliefhebbers, vooral als hij gecombineerd wordt met uitstekend vlees of kazen van middellange rijping. De overeenstemming en harmonie van smaken zijn het geheime wapen, daarom is hij ideaal om het nieuwe seizoen in stijl te verwelkomen, evenals met uw belangrijkste gasten.