Palpito:de Bag in Box arriveert

Palpito:de Bag in Box arriveert

Datum van publicatie: 12/04/2021

Soms heb je een glas wijn nodig, maar er zijn ook momenten dat je er nog veel meer nodig hebt. Neem bijvoorbeeld de lente, met zonnige dagen, buitenlunches en het verlangen om te toosten dat steeds sterker wordt gevoeld. Voor al jouw toosten in de zomer heb je goede wijnen nodig, maar vooral leuk gezelschap! En met deze twee nieuwigheden kun je er op vertrouwen dat ze allebei niet zullen ontbreken…

Waar praten we over? De nieuwe Palpito, in het handige 3 liter Bag in Box-formaat!

Waarom ze zo bijzonder zijn, begrijp je door ernaar te kijken, want hun sterke punt zit in de verpakking: praktisch, gemakkelijk mee te nemen en in de koelkast te bewaren. Afgezien van het gemak is Palpito een onuitputtelijke bron van verrassingen: in feite bevat elke doos het equivalent van vier flessen van 75 cl, om zelfs de meest veeleisende smaakpapillen bij elke gelegenheid tevreden te stellen.

Ze zijn zowel in een rode versie als in een witte versie verkrijgbaar, en juist daarom is weerstand bieden erg moeilijk: er is altijd de perfecte situatie voor een glas!

Maar zijn kwaliteiten gaan veel verder, en om je dat te laten begrijpen is het die opwinding die bij de eerste slok wordt waargenomen, die zeer zoete sensaties voedt en elke slag van het hart verandert in een smaakverlangen.

 

Palpito Vino Rosso d'Italia

Stel je een gedekte en lawaaierige tafel voor, samen met jouw dierbaren in een moment van pure luchthartigheid. En stel je nu een glas rode wijn voor, perfect voor een vrolijke sfeer en toosten in alle vreugde. Palpito Italiaanse Rode Wijn zou gemakkelijk dat glas kunnen zijn, want het is gewoon zo: oprecht, ongecompliceerd en in goed gezelschap. De kleur is intens robijnrood, met schitterende chromatische reflecties. Geboren uit de harmonieuze combinatie van druiven die worden geteeld in Emilia-Romagna, Abruzzo en Apulië, is het een wijn die gedurende de hele maaltijd geserveerd kan worden. In de neus onthult hij hints van sappig rood fruit, zoals kersen en rijpe aardbeien, met een aanwezige maar harmonieuze, bijna vlezige tannine.

Wanneer drink je hem? Altijd, vanaf een eenvoudig en geïmproviseerd aperitief met vrienden tot aan het familiediner. Zeker is dat hij heel goed past bij vlees en bij de lekkerste gerechten.

 

Palpito Vino Bianco d'Italia

Een sensatie aan frisheid, een innerlijk verlangen die positieve vibraties geeft. Palpito Italiaanse Witte Wijn die we zo graag wilden hebben, om je altijd een slokje groot plezier te geven, zonder per se op een bepaalde gelegenheid te hoeven wachten.

Het is afkomstig van witte druiven die in de nazomer zijn geoogst en wordt gekenmerkt door een heldere strogele kleur met gouden reflecties. In de neus neem je onmiddellijk delicate aroma's van witte bloemen waar, terwijl ze in de mond een vervoering aan fruitige, bijna knapperige tonen heeft. In de mond zijn zuurgraad en body perfect in balans, voor een uitgebalanceerde witte wijn met een heerlijke drinkbaarheid. Perfect bij voorgerechten en lichte eerste gangen. Maar als er verse vis op tafel wordt geserveerd, past hij daar ook perfect bij.

Ontdek de nieuwe Palpito Bag in Box hier op de site! Ze zullen je smaakpapillen veroveren (maar vooral jouw hart).