Om met een klapper te beginnen, ontdek de 5 wijnen van 2020

Vier 2020 op zijn best: kies uitstekende wijnen voor uw wijnkelder. We raden 5 verschillende flessen met unieke eigenschappen aan om in het nieuwe jaar met u te toosten.

Om met een klapper te beginnen, ontdek de 5 wijnen van 2020

Datum van publicatie: 14/01/2020

Het begin van het nieuwe jaar wordt altijd gekenmerkt door een  lange lijst met goede voornemens. Weer in vorm komen, aardiger zijn voor anderen, ondeugden en slechte gewoonten achterlaten zijn vaak de eerste voornemens op de lijst, maar hoe lang duurt het om echt tevreden te zijn? Om 2020 op zijn best te beginnen, raden we aan nog een ander punt aan uw lijst toe te voegen:  een uitstekende wijn drinken.

Om u te helpen deze taak te vervullen, hebben we besloten om 5 van onze beste wijnen voor u te selecteren. Het zijn  5 waardevolle keuzes, ideaal om het nieuwe jaar met de juiste energie en motivatie te beginnen.

Rosé vino spumante Millesimato 2018

De beste manier om het komende jaar te vieren is met een  toost vol van vreugde en hoop. Om dit te doen, hebt u daarom een waardige mousserende wijn nodig die de smaakpapillen kan verrukken en de emoties doet opleven. De mousserende wijn millesimato  Rosé Extra Dry van 2018  bezit alle eigenschappen om aan deze verzoeken te voldoen. Dankzij de  citrus- en rozensmaak in balans met bessen  past hij perfect  op elk moment van de maaltijd  en wordt hij gewaardeerd door al uw gasten, zelfs degenen met de moeilijkste smaken.

Imperante vino rosso d'Italia

Wat is er mooier dan in 2020 een goed diner met lokale gerechten met vrienden te vieren? Wat nodig is om de cirkel te voltooien is een wijn die in staat is om de smaken op tafel te balanceren en te verbeteren, zoals  de Imperante vino rosso d'Italia. Een harmonieuze mix van aroma's definieert de smaak van deze droge rode wijn, ideaal bij zowel traditionele Italiaanse vleesgerechten  en  kazen van middelbare leeftijd als te combineren met de meest krachtige  typische smaken van de Mexicaanse keuken.

Esclusivo rosso Puglia IGT

Elk jaar klokslag middernacht op 1 januari  hopen we dat   het nieuwe jaar beter  zal zijn dan het vorige. Om een dergelijke wens te evenaren, mag u het glas alleen  vullen met een wijn die tegemoetkomt  aan uw verzoek: het  Esclusivo Etichetta Oro rosso Puglia IGT  is de fles die dit waarmaakt! Deze  meermaals bekroonde rode wijn  is afkomstig uit een zorgvuldige vinificatie en accurate  rijping op eiken vaten,  waardoor het uw beste keuze is voor diners op basis van wild, vleeswaren en in het algemeen rood vlees.

Barbaresco DOCG 2015

 Voor degenen die liever toosten als het jaar net is afgelopen  in plaats van tijdens 2020, raden we een wijn aan zoals  Barbaresco DOGC, die in staat is om het verloop van tijd te vertellen door  ervaring en rijpheid. Deze  rode wijn met een delicate smaak , is het resultaat van een rijping van  3 jaar op eikenhout, is perfect voor eetbuien in de bergen met  rood vlees, oude kazen en bereidingen met truffel als hoofdingrediënt.

Montepulciano d'Abruzzo DOC18 collection

Om onze selectie van wijnen om 2020 te vieren af te ronden, mag geen wijn ontbreken die weet hoe het gevoel van hoop en vertrouwen  te weerspiegelen die vele emoties vergezelt in deze eerste maanden van het jaar. De  oude druiven die werden gebruikt om Montepulciano d’Abruzzo DOC te maken,  worstelen om te groeien in gronden van berggebieden en brengen deze  droge wijn met een intense robijnrode kleur  tot leven. Het wachten en de verwachting die inherent zijn aan de vinificatie maken deze wijn de meest geschikte keuze bij het wachten op het verstrijken van de tijd om uw wensen te vervullen en u de energie te geven die nodig is om al uw goede bedoelingen in de praktijk te brengen.