Hoe vernieuwt u uw eigen wijnkelder met wijnen ondertekend door Giordano

De herfst is gearriveerd: tijd om uw eigen wijncollectie voor te bereiden voor het net begonnen seizoen. Hier leest u hoe u uw wijncollectie kunt aanvullen met de voorstellen ondertekend door Giordano

Hoe vernieuwt u uw eigen wijnkelder met wijnen ondertekend door Giordano

Datum van publicatie:

De zomer heeft ervoor gezorgd dat we zeer frisse witte en roséwijnen hebben ontkurkt: met de komst van de herfst wordt het tijd om onze eigen collectie aan te vullen om voorbereid te zijn op de toosten die ons te wachten staan. Terwijl de oogst nog steeds aan de gang is, krijgen langzaamaan nieuwe oogstjaren en nieuwe wijnen vorm: een goed moment om te profiteren van de einde seizoen uitverkoop en waardevolle, unieke en suggestieve labels te ontdekken (of opnieuw te ontdekken).

Hier zijn enkele tips om uw eigen wijnkelder aan te vullen en de herfst als een echte Wine Lover te ervaren!

Vernieuw de kelder met het voordeel van Giordano

Een uitgebreide en voortdurend bijgewerkte catalogus

Scopri il nostro catalogo, scopri l'ampia offerta di vini Giordano

Hoe kiest u de beste wijnen voor uw wijnkelder? Eenvoudig: verken onze catalogus, zoek naar wijnen die het dichtst bij uw persoonlijke smaak liggen en profiteer van onze kortingen. De categorie Promo presenteert u altijd een uitgebreid assortiment wijnen tegen lage en uitnodigende prijzen, met de kwaliteit gegarandeerd door uw favoriete online wijnkelder.

De ervaring van degenen die al meer dan 100 jaar wijn maken

Facciamo vino da quasi 120 anni: fidati della nostra esperienza

Giordano betekent al meer dan 100 jaar goede wijnen. Wijn is voor ons iets speciaals, een aanwezigheid van familie. De ervaring heeft ons geleerd om te verbeteren, te groeien en altijd zoveel mogelijk rekening te houden met alle activiteiten die ertoe bijdragen dat kwaliteitsvolle, gegarandeerde en geïnspireerde wijnen onze wijnkelder verlaten. Op ons vertrouwen betekent dat u degenen vertrouwt die geloven in wat ze doen, en vooral op degenen die van wijn houden met een passie die identiek is aan de uwe.

3 wijnen om uit te proberen met het excuus van de sale

Wilt u iets nieuws proberen, een fles om een reis te ontdekken in een oenologisch gebied dat u nog niet kent? Hier zijn 3 suggesties:

3 vini Giordano da tenere in Cantina per l'Autunno che verrŗ

Dolcetto “Costafiore” DOCG

Zelfs de mooiste verhalen eindigen en dit jaar nemen we afscheid van Dolcetto "Costafiore". Een rode wijn die voor ons jarenlang identiteit en traditie heeft vertegenwoordigd: een laatste wijnoogst, die van 2018, en dan hebben we afscheid genomen van die wijnstok rijen die generaties lang in onze wijnkelders aanwezig waren. Als u hem nog nooit hebt geprobeerd, profiteer er nu van: een buitengewone rode, van grote aromatische amplitude, uitgebalanceerd in tannine en gekenmerkt door een kleur die passie inspireert.

Puglia IGT Rosso BIO

Torricella stelt een biologisch rode voor met grote charme, omhullend en krachtig. Puglia IGT Rosso BIO heeft een geweldige textuur, die u kunt waarnemen vanaf de eerste blik: de sensuele kleurdiepte, de knipogende violette reflecties, een chromatische intensiteit die verleidt en u meeneemt. Past perfect bij smaken uit de regio, zoals de heerlijke Orecchiette Pugliesi.

Pinot Grigio delle Venezie DOC

Zelfs in de herfst kan een witte wijn de juiste keuze zijn: als hij het unieke licht van onze Pinot Grigio delle Venezie DOC heeft. Een Venetiaanse wijn die een woordvoerder van traditie en territoriale inspiratie wordt: delicaat in lichte en heldere kleuren, bloemig en fruitig in het ruime en stimulerende bouquet, harmonieus en zacht van smaak. Een stijlvolle fles, perfect voor speciale toosten.

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog