Angstige wijnen: 5 toosten perfect voor Halloween

Het meest angstige feest van het jaar komt eraan: zorg ervoor dat u de juiste wijnen ontkurkt om het optimaal te vieren. Angst om een fout te maken? Verdrijf het door onze tips te lezen

Angstige wijnen: 5 toosten perfect voor Halloween

Datum van publicatie: 23/10/2019

Geesten, heksen en zombies bereiden zich al voor: Halloween staat voor de deur! Een feest van Angelsaksische afkomst, die overal ter wereld enthousiastelingen heeft veroverd, zelfs in Italië. Om het optimaal te vieren, mogen er geen zoete lekkernijen ontbreken (voor de kleintjes) ... en Dolcetto (voor de oudere)!

Het organiseren van een klein feestje met vrienden ter gelegenheid van Halloween is geen zonde: het is belangrijk om niet te vergeten de juiste wijnen te kiezen, want een goede toost is wat nodig is om de tafel de juiste geest te geven. Hier zijn 5 wijnen die niet ontbreken mogen voor perfecte Halloween toosten.

Halloween, 5 perfecte wijnen voor angstige toosten

Raggiante bianco

Raggiante Bianco: per scacciare la paura a HalloWine

Of u nu een diner met vrienden hebt georganiseerd, of een Netflix marathon in horrorsaus, een goede manier om angst op zijn plek te houden is om een heerlijke Raggiante Bianco te ontkurken. Een lichte en geurige wijn, absolute hoofdrolspeler onder onze exclusieve wijnen. Een streling in de mond, zeer delicaat bij op visgebaseerde gerechten, verleidelijk met verse kazen, zelfs met een sterke smaak.

Lambrusco

Lambrusco di Modena: uno spirito...sissimo vino per scacciare la paura ad Halloween!

Als stevig aperitief voor het avondeten met rustieke smaken, en misschien een hint van seizoensgebonden lekkernijen? Een programma dat niet slecht uitziet! Als er traditionele gerechten en smakelijke en uitnodigende producten op tafel geserveerd worden, is het goed om de angst voor een verkeerde combinatie weg te jagen door een wijn te kiezen die verhalen vertelt over zijn gebied en zorgeloze momenten aan tafel: de Lambrusco! Er is geen vampier die dit volhoudt: met Lambrusco heeft de angst zijn laatste seconden geteld!

Andrea Vino Rosso

Andrea Vino Rosso: un esclusivo Giordano austero e deciso

Soms is het om tedere geesten en klopgeesten op afstand te houden noodzakelijk om belangrijke wapens en geschikte instrumenten te kiezen. En wat is dan beter een rode wijn te kiezen zo goed dat alleen een slokje genoeg is om van de angst af te komen? Andrea Vino Rosso is ondertekend door een van onze wijnmakers, vlaggendragers van de exclusieve Winemaker's Choice lijn. Een onmiskenbare wijn, uniek voor inspiratie en suggesties: het rood dat sfeer creëert en de geesten van anonieme avonden verjaagt!

Esclusivo Rosso Puglia

Esclusivo Rosso Puglia Etichetta Oro, un pugliese DOC per tenere a bada la paura di una serata anonima

Voor een Halloween met strikken mogen versieringen en uitgesneden pompoenen niet ontbreken. En als de pompoen op het bord belandt, nog beter! Er zijn veel recepten op basis van deze herfstgroente, allemaal erg smaakvol en lekker. Soepen, stoofschotels, gevulde ravioli ... er is genoeg om uit te kiezen. En als de ideale combinatie voor deze recepten een delicate witte wijn is, zijn er bereidingen waarbij u iets robuuster en intrigerends kunt wagen. De Exclusieve Rosso Puglia is een wijn met een sterke persoonlijkheid, krachtig en een volle smaak. Er is geen zombie die dit kan weerstaan: de Esclusivo Rosso Puglia is de drank die triomfeert over het kwaad!

Blanc de Blancs Dry

Blanc de Blancs Extra Dry, una Bollicina scaccia spettri!

Verander Halloween in HalloWine: een goddelijk feest! Er is geen weerwolf die dit kan weerstaan: het overweldigende licht van deze Bubbels houdt alle angst op een afstand en verlicht de tafel voor toosten met een glimlach. Een wijn die zowel sprankelend als geestig is, perfect voor het oplossen van spanningen en angsten, en voor het creëren van een aangename en levendige feestsfeer. Als u op zoek bent naar een wijn die het donker buiten de deur houdt, zit alles wat u nodig hebt in de perfecte kleur en smaak van deze uitstekende mousserende wijn!

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog