Het perfecte cadeau: 5 etiketten voor een onvergetelijke kerst

De juiste labels om indruk te maken!

Het perfecte cadeau: 5 etiketten voor een onvergetelijke kerst

Datum van publicatie: 05/12/2023

We zijn al in de kerststemming en er zijn zoveel dingen om over na te denken: versieringen, het feestmenu, vrienden om uit te nodigen, maar vooral cadeautjes! Geen paniek: wij zijn er om je te helpen. Als jij ook omringd bent door wijnliefhebbende vrienden, is het cadeau doen van een fles wijn een must. Daarom stellen we vijf etiketten voor waarmee je er geweldig uitziet.

 

 

1. Andrea Vino Rosso Etichetta Nera: voor liefhebbers van robuuste rode wijnen

Ken jij een wijnliefhebber die niet zonder een omhullende rode wijn kan? Voor hem, die altijd een goede reden vindt om te ontkurken, is onze suggestie de Andrea Rosso wijn. Een mix van harmonie en kracht, in staat om zijn elegantie te behouden bij zowel wildgerechten als bij vlees en hartige voorgerechten. Ook te proberen tijdens momenten van meditatie, misschien in gezelschap van wat pure chocoladechips en een ontspannende afspeellijst.

 

2. 7PM Blanc Extra Dry voor bubbelfans

 

Tover een glimlach op het gezicht van een vriend die van bubbels houdt met de 7PM Blanc Extra Dry. Deze veelzijdige, frisse en zachte mousserende wijn is perfect om de avond te beginnen met een elegant aperitief van vistartaar, crudités of lichte kazen. Maar de waarheid is ... hij is ook fantastisch bij de hele maaltijd!

Een leuk cadeaupakket en daar heb je het! 

 

3. Het wit van de feestdagen: Giulia Vino Bianco

Als je een fan bent van visdiners en een menu plant met schelp- en schaaldieren, is er geen beter cadeau dan een Giulia Vino Bianco. Dit frisse en delicate label zal de kers op de taart zijn. Het is de perfecte begeleider van gastronomische salades en rauwe vis, maar kan gedronken worden van aperitief tot hoofdgerecht. Inderdaad, op de feesttafel is een fruitige witte wijn bij carpaccio en tartaar van zeevruchten een must. Als cadeau zal hij zeker in de smaak vallen!

 

 4. Voor een Rosé Kerstmis: Prosecco Doc Rosé Millesimato

Als je vrienden hebt die van rosé houden, heb je echt een lekkere Prosecco Doc Rosé Millesimato nodig. Hij wordt gekenmerkt door een aangename droogheid en een zacht, harmonieus profiel en past perfect bij chique aperitieven en vlees- of visgerechten. Probeer hem eens bij een mooie filet in een korstje of bij kalfsvlees tonnato. Gewoonweg hemels.

 

Kortom, een geschenk dat een zekerheid is.

 

 

5. Hier is een van de prijswinnaars: gun het jezelf

 

We hebben allemaal wel minstens één veeleisende vriend die moeilijk te plezieren is. Maar er is altijd een oplossing: Primitivo di Manduria DOC Riserva, een legende van Italiaanse wijn, een meesterwerk van wijnmaken Made in Puglia. Rechtstreeks van onze Cantine di Torricella, is dit echt een belangrijke rode wijn. Om zijn karakter ten volle tot zijn recht te laten komen, is hij ideaal bij rijke en smakelijke gerechten, vooral op basis van rood vlees, maar ook bij rijpe kazen, perfect voor hun intense smaken.

 

 

Nu we je een paar ideeën hebben gegeven voor het perfecte cadeau voor elke wijnliefhebber die je kent, hoef je alleen nog maar naar onze website te gaan en inspiratie op te doen. We weten zeker dat je het perfecte label zult vinden voor onder de boom (misschien zelfs voor jezelf, als je zin hebt om jezelf op een cadeautje te trakteren)!

 

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog