Augustus in een fles: 5 frisse labels om mee te nemen op vakantie

Zee of bergen? Waar je ook bent, proost met deze!

Augustus in een fles: 5 frisse labels om mee te nemen op vakantie

Datum van publicatie: 28/07/2023

We zijn eindelijk aangekomen in augustus, de warmste maand van het jaar! Of je nu van plan bent om je vakantie aan zee of in de bergen door te brengen, er is een heerlijke manier om de zomerdagen op te frissen: proosten in gezelschap van koele, dorstlessende labels! Vandaag stellen we vijf flessen voor die je zullen vergezellen op elk zomeravontuur. Dus zet je glas maar klaar en laten we samen proosten! Klaar? Go!

Ontspanning aan zee: een rosé vol zomer

Stel je voor dat je op een goudkleurig strand ligt, gestreeld door de zon, met de wind in je haren en in goed gezelschap... Om het perfecte plaatje compleet te maken, ontkurk je een fles Loris Vino Rosato, die je zal verbazen met zijn delicate roze kleur en fruitige aroma's. Hoe? Een lekkere combinatie is zeker risotto met zeevruchten, maar je kunt ook kiezen voor een aperitief met een lekker plankje vleeswaren of verse kaas!

Bergkoelte: 7PM Rosé Extra Dry

Kijk je uit naar een reisje naar de bergen en ontspannen in stijl? Want laten we eerlijk zijn: er zijn ook waanzinnige zonsondergangen in de bergen. Dus weet je wat? Na een lange tocht of een mountainbiketocht heb je wel wat welverdiende ontspanning nodig, of beter nog, een 7PM Rosé Extra Dry, bloemig en fruitig... het glas dat we allemaal willen heffen in de zomer. Probeer het gewoon en je zult zien...

Romantisch diner op het terras: Blanc de Blancs Spumante Millesimato

Als je iets unieks en speciaals wilt, is de Blanc de Blancs Vino Spumante Millesimato het antwoord. Misschien tijdens een romantische avond op het terras terwijl je in lief gezelschap naar de sterren staart. Zijn delicate hints van rijp fruit passen perfect bij een risotto met courgettes en crème van scampi's. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste sfeer creëren, koken en... je bent klaar!

Aperitief op de boot: Onyx Extra Dry

Wil je van je dag op de boot een onvergetelijk avontuur maken? Je denkt aan het juiste bedrijf en wij stellen je de magische touch voor: onze Onice Extra Dry mousserende wijn: fris, zacht en fruitig. En als je op zoek bent naar nog meer frisheid, probeer dan eens een paar ijsblokjes in je glas te doen. Je zult versteld staan.

 

Picknick op het platteland: Bianco Veneto IGT Ca' Merletto

Als je ervoor hebt gekozen om je vakantie door te brengen in de rust van het platteland, is er geen betere manier om het te verkennen dan met een goed glas in de hand: bijvoorbeeld de Bianco Veneto IGT Ca' Merletto. Met zijn bloemen- en citrusgeuren is deze witte wijn perfect voor een aperitief met vrienden in de tuin. Laat je bucolische essentie op de beste manier tot uiting komen.

 

Waar wacht je nog op? Ga met ons op pad en... een fijne zomer, wijnliefhebber! ;)           

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog