5 zomer bubbels voor een sprankelende augustus

In de tuin, aan zee of in de natuur... Toost met bubbels!

5 zomer bubbels voor een sprankelende augustus

Datum van publicatie: 16/08/2022

Augustus is echt de juiste maand om met bubbels te toosten: fris, verleidelijk en aangenaam, ze zijn de extra touch die op je cin cin in gezelschap niet mogen ontbreken. Of je nu nog steeds op vakantie bent of gewoon terugkeert van min of meer exotische avonturen, vandaag bieden we je 5 bubbels om op de zomer te toosten die nog niet is afgelopen (en zelfs enkele ideeën om sprankelende avonden of lunches te organiseren).

5 ZOMER BUBBELS: LUNCH IN DE TUIN

Als je een hippie-chic touch wilt voor een lunch met vrienden, is een tafel in de tuin zeker de ideale keuze. Er zijn slechts een paar bloemen nodig, een eenvoudige mis en place en ... de juiste bubbels, natuurlijk! 
Zet een Rosé Millesimato Extra Dry op een frisse plek: fijn, persistent, fris en intens, ze zal je verrassen met haar delicate hints van bessen. Serveer haar tussen de 6° en 8° om te genieten van haar zachtheid tijdens de maaltijd: je kunt haar combineren met verse kazen en rauwe groenten, of met een elegant sushi-gerecht en, waarom niet, zelfs met een intrigerend dessert. Zoals bij alle bubbels, die worden gerespecteerd, zorgt drinken in gezelschap zeker voor meer plezier: hef de glazen omhoog en je zult het zien!

5 ZOMER BUBBELS: DINER OP HET TERRAS

Hoe kun je beter genieten van de frisheid van de avond dan met een mooi glas met uitzicht? Als je een diner op het terras in gedachten hebt, zorgen wij voor de juiste bubbels om te ontkurken om je avond echt... sprankelend te maken! 
Proef de Blanc de Blancs in zijn Dry versie en je zult je de Grote Gatsby proeven tijdens één van zijn memorabele feestdagen. Naast het zwarte label met de gouden (echt chique) profielen, zul je genieten van een fijne, levendige en strelende perlage: een zeer elegante mousserende wijn in het gehemelte, fris en droog met hints van citrusvruchten. Ze past perfect bij schaaldierensoep, maar ook bij rijk belegde snijplanken en, als je een "Venetiaanse touch" op tafel wilt serveren, probeer haar dan met de Sarde in saòr. Ontkurk haar tussen 6° en 8° voor een cin cin in klasse of om tot laat onder de sterren te kletsen.

5 ZOMER BUBBELS: PICKNICK IN DE NATUUR

Wil je genieten van een toost in volle vrijheid en bij te tanken in goede, gezonde lucht? Haal de picknickmand uit de kast, comfortabele kleding, kies een rustige bestemming en ... ontkurk de juiste fles!
Voor je snack op het gras kun je je een Prosecco DOC Millesimato Extra Dry serveren: zacht, levendig, evenwichtig en harmonieus, je gehemelte strelen met aromatische bloemennoten en hints van vissen en abrikozen. Het is absoluut de fles die in je picknick niet mag ontbreken, om tussen 8° en 10° te proeven samen met koude voorgerechten en alle visgerechten: wat zeg je ervan om een ​​mooie tonijnsandwich of een bord gemarineerde zalm te bereiden, is dat ontspannend? Spreid het tafelkleed uit, neem comfortabel plaats en en cin cin!

5 ZOMER BUBBELS: PIZZA AAN HET STRAND

Ben jij één van degenen die niet van het strand zijn weg te slaan en die lang blijven om de zon achter de golven te zien verdwijnen? Blijf dan ook voor het diner: wij zorgen voor de juiste fles!
Bestel een pizza en ontkurk een 7PM Rosè: een vleugje roos bij zonsondergang samen met een prachtige madeliefje is ideaal om een ​​dag op het strand af te sluiten. Je zult die elegante hints van kleine rode vruchten proeven die samen met de fijne perlage als een schittering bij zonsondergang zijn ... een roze zonsondergang, natuurlijk! Neem een slok tussen 6° en 8° graden om er echt van te genieten en, als de pizza te zwaar lijkt en je om middernacht een duik in gedachten hebt, bestel je een sushi of wat crudité: het zal een echte toost “op het strand” zijn, echt sprankelend!

5 ZOMER BUBBELS: APERITIEF BIJ HET ZWEMBAD

Wil je de hitte bestrijden met de juiste bubbels? Organiseer een aperitief in het zwembad en wij zorgen voor de toosten! Je hoeft alleen maar het juiste badpak te kiezen, je vrienden te bellen en een paar flessen Onice Extra Dry op een frisse plek te bewaren je zult het bij de eerste slok al merken dat ze de ziel van het feest is. Fris, zacht en fruitig, je kunt ook wat ijsblokjes in je glas toevoegen om het genot nog frisser te maken (wees niet sceptisch, probeer het!). Je zult verliefd worden op haar strelende en levendige perlage en haar tonen van wit pulpfruit, peer en appel ... Kortom, een label die zorgt voor een "feest" bij elke slok! Geniet ervan tussen 6° en 8° met enkele ijsblokjes en een snijplank gevuld met delicate kazen, zoute snacks en heerlijke canapés: en voila, je aperitief in het zwembad is klaar, je hoeft alleen nog maar te toosten en een duik te nemen.

We hebben een paar bubbels voorgesteld om jouw augustus echt sprankelend te maken, maar als je geïnspireerd wilt worden door andere labels, kijk dan eens naar de andere bubbels van Giordano: je zult zeker de juiste fles vinden om in gezelschap te toosten!