Gegrilde paddenstoelen
Deze paddenstoelen hebben een heerlijke gerookte smaak dankzij de bereiding op een houtskoolgrill. Hun bijzondere aroma wordt geaccentueerd door het toevoegen van eersteklas olijfolie en geeft uw gerechten de finishing touch. Serveer de paddenstoelen koud als smakelijk voorgerecht of gebruik ze als heerlijke vulling voor crêpes of vol-au-vent. 1 glas 290 g
Ingrediënten/info
INGREDIËNTEN: "Psalliota Bispora" geteelde champignons 58%, zonnebloemolie, extra olijfolie van eerste persing saus met kruiden (2%) (extra olijfolie van eerste persing, kruiden) wijnazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur. Bevat sulfieten.
OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
Na opening in de koelkast bewaren.
Voedingswaardetabel
Gemiddelde lichtsterktewaardes per 100 g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1019 | Energie (kCal) | 244 |
Vet (g) | 23,3 | Waarvan verzadigd (g) | 2,7 |
Koolhydraten (g) | 3,7 | Suikers (g) | 0,7 |
Eiwitten (g) | 2,9 | Zout (g) | 1,7 |